OVERNACHTING EN VERBLIJF BIJ ONILIO:

UITVALSBASIS VOOR MOOIE MOMENTEN

Welkom op een van onze locaties: vanaf het moment van aankomst tot het vertrek een gevoel van gastvrijheid. Of u nu in de stad of aan de kust incheckt – we staan voor u klaar!

Een gezellige lobby, schitterende kamers en moderne faciliteiten zoals check-in en toegang via uw mobiele telefoon…

Daarom kiest u voor Onilio!

Video afspelen

Van een glimlach achter de receptie, tot een perfect verzorgde kamer. De puntjes op de ‘i’ en alles goed geregeld voor uw verblijf. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar achter de schermen vereist dit vakmanschap en professionaliteit. Dat is waar ONILIO voor staat.

Met een team van ervaren horeca-professionals staan we voor u klaar.  We ontvangen u in een ongedwongen en gezellige sfeer en doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken. Met veel zorg en liefde beheren we hotels, appartementencomplexen en vakantieparken in Zuid-West Nederland.Strandappartementen De Gulden Stroom

50 luxe appartementen uniek gelegen aan de boulevard van Vlissingen. Het strand voor de deur en een prachtig uitzicht over de Noordzee en de Westerschelde.
meer info

Hotel Residentie Vlissingen

40 comfortabele studio’s en appartementen in het bruisende centrum van Vlissingen. Op loopafstand van boulevard, strand, jachthaven, musea, bioscoop, winkels en veel gezellige horecazaken.
meer info

Kustpark Village Scaldia

De laatste kilometers voordat u ons kustpark zult bereiken, kunt u het al voelen, horen, zien en ruiken…Het briesje van de Zeeuwse kust, de ruimte om u heen en de frisse zilte zeelucht… Kustpark Village Scaldia staat voor 'Rust aan de Kust'.
meer info

Hotel Docklands

Hotel Docklands biedt comfortabele kamers in het noordelijk stadsgedeelte van Antwerpen. Het hotel is gelegen in de wijk ‘het Eilandje’, tussen de haven van Antwerpen en het centrum van de stad.
meer info

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy*