OVER ONILIO

Onilio werkt dagelijks aan de invulling van de slogan: 

Grandioos in Gastvrijheid! 

Momenteel doen we dat op onze 4 locaties in de Zuidwestelijke Delta: Strandappartementen De Gulden Stroom en Residentie Vlissingen, Kustpark Village Scaldia in Hoofdplaat en Hotel Docklands in Antwerpen

Daarom kiest u voor Onilio!

Video afspelen

Van een glimlach achter de receptie, tot een perfect verzorgde kamer. De puntjes op de ‘i’ en alles goed geregeld voor uw verblijf. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar achter de schermen vereist dit vakmanschap en professionaliteit. Dat is waar ONILIO voor staat.

Met een team van ervaren horeca-professionals staan we voor u klaar.  We ontvangen u in een ongedwongen en gezellige sfeer en doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken. Met veel zorg en liefde beheren we hotels, appartementencomplexen en vakantieparken in Zuid-West Nederland.We ontvangen u als gast graag in onze hotels, vakantieparken of appartementen. 

De afgelopen jaren timmeren we behoorlijk aan de weg. En we hebben ambities! Binnenkort kunnen we u meer vertellen over De Zeelandtoren in Vlissingen, maar dat dit Onilio-project ‘op grote hoogte’ zal staan, is geen twijfel over mogelijk.

Zowel voor leisure als zakelijk bieden we u het thuisgevoel: de kracht van Onilio: de connectie met u als gast. Onze medewerkers kennen u persoonlijk en zorgen er voor dat uw verblijf 100% naar wens verloopt. 

Professionals in hospitality met kennis en expertise + de persoonlijke touch. De ‘gastvrijheid van toen’ bieden we nog steeds!

De filosofie van Onilio: we geven onze gasten het gevoel dat ze welkom zijn. Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen is dat u zich bij ons thuisvoelt. 

Samenwerken met Onilio?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe of bestaande projecten waar we eveneens een langdurige samenwerking mee aan kunnen gaan.

Bent u eigenaar, projectontwikkelaar of investeerder van uw eigen object of vertegenwoordigd u een VVE of vastgoed-partij dan komen we graag met u in contact.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy*