UW ZAKELIJKE OVERNACHTING ZORGELOOS GEREGELD…

Bent u op zoek naar een verblijfslocatie of huisvesting voor relaties of medewerkers van uw bedrijf? Profiteer van de uitgebreide zakelijke mogelijkheden bij Onilio.

Strandappartementen De Gulden Stroom

50 luxe appartementen uniek gelegen aan de boulevard van Vlissingen. Het strand voor de deur en een prachtig uitzicht over de Noordzee en de Westerschelde.
meer info

Hotel Residentie Vlissingen

40 comfortabele studio’s en appartementen in het bruisende centrum van Vlissingen. Op loopafstand van boulevard, strand, jachthaven, musea, bioscoop, winkels en veel gezellige horecazaken.
meer info

Kustpark Village Scaldia

De laatste kilometers voordat u ons kustpark zult bereiken, kunt u het al voelen, horen, zien en ruiken…Het briesje van de Zeeuwse kust, de ruimte om u heen en de frisse zilte zeelucht… Kustpark Village Scaldia staat voor 'Rust aan de Kust'.
meer info

Hotel Docklands

Hotel Docklands biedt comfortabele kamers in het noordelijk stadsgedeelte van Antwerpen. Het hotel is gelegen in de wijk ‘het Eilandje’, tussen de haven van Antwerpen en het centrum van de stad.
meer info

Altijd de locatie die bij u past!

Veelzijdige verblijfslocaties in het zuidwesten van Nederland. U heeft de steden binnen handbereik, profiteert van landelijke ligging en direct in de buurt van zakelijke en industriële hotspots. 

Vlissingen: Strandappartementen De Gulden Stroom

Vlissingen: Hotel Residentie Vlissingen

Hoofdplaat: Kustpark Village Scaldia

Antwerpen: Hotel Docklands

Zeer flexibele mogelijkheden:
voor kort of lang verblijf.

Geen risico door onze flexibele annuleringsvoorwaarden.

In de buurt van diverse zakelijke en industriële hotspots in de Westerschelde-regio.

Daarom kiest u voor Onilio!

Video afspelen

Van een glimlach achter de receptie, tot een perfect verzorgde kamer. De puntjes op de ‘i’ en alles goed geregeld voor uw verblijf. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar achter de schermen vereist dit vakmanschap en professionaliteit. Dat is waar ONILIO voor staat.

Met een team van ervaren horeca-professionals staan we voor u klaar.  We ontvangen u in een ongedwongen en gezellige sfeer en doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken. Met veel zorg en liefde beheren we hotels, appartementencomplexen en vakantieparken in Zuid-West Nederland.Gastvrijheid

We ontvangen u met open armen en staan voor u klaar!

Onze medewerkers doen er alles aan om uw verblijf tot een beleving te maken.

Comfort

Moderne kamers, up-to-date ingerichte appartementen of heerlijk rustig gelegen vakantiewoningen.

Gemak

Diverse online boekingsmogelijkheden en check-in via uw mobiele telefoon of juist de persoonlijke touch als u dat wenst.

Lang verblijf groep productiemedewerkers

Vanuit een van onze opdrachtgevers kwam de specifieke vraag voor het huisvesten van 8 medewerkers voor een ongeveer 4 maanden. De medewerkers hebben laten weten dat ze met maximaal 2 personen een kamer willen delen en een eigen keuken willen kunnen gebruiken. Ook was veilige parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid een voorwaarde. We hebben voor deze opdrachtgever ruimte gevonden op onze locatie ‘De Gulden Stroom’

Last-minute overnachting zakelijke relatie

Naast faciliteiten voor lang verblijf in een appartement van ONILIO, kunnen we u natuurlijk ook van dienst zijn met reguliere hotel-overnachtingen. Zowel in de regio Antwerpen als de Zeeuwse delta. Uniek is onze formule ‘Hotelresidentie Vlissingen’, waarbij de faciliteiten van een appartement worden gecombineerd met het gemak van een hotel. Ook nog eens midden in het centrum van Vlissingen, met alle voorzieningen letterlijk voor de deur.

 

Snel en makkelijk zakelijk reserveren per telefoon of e-mail?

We staan voor u klaar!

Of bespreek de mogelijkheden voor uw specifieke verblijfswensen met onze sales-afdeling.

+31 118-23 68 58

sales@onilio.nl

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy*