MAXIMAAL RENDEMENT OP UW HORECA-OBJECT

Ontdek de mogelijkheden van exploitatie door Onilio

Onilio werkt dagelijks aan de invulling van de slogan: Grandioos in Gastvrijheid!

Momenteel doen we dat op onze 4 locaties in de Zuidwestelijke Delta te weten: Vlissingen, Hoofdplaat en Antwerpen.
We zijn echter op zoek naar nieuwe of bestaande projecten waar we eveneens een langdurige samenwerking mee aan kunnen gaan.
Bent u eigenaar, projectontwikkelaar of investeerder van uw eigen object of vertegenwoordigt u een VVE of vastgoed-partij, dan komen we graag met u in contact. 
 

Altijd optimale aandacht voor uw object.

Snelle en correcte financiële afwikkeling.

Optimale bezetting en maximaal rendement.

Ontwikkelaars, investeerders en beleggers vertrouwen op onze expertise.

En onze gasten bieden we een heerlijk verblijf op unieke locaties. 

Met 20 jaar ervaring in het verhuren van accommodaties weten wij, wat zowel de gast als eigenaar, zoekt en waardeert.

Uw locatie is bij ons in goede handen.

Onilio is gespecialiseerd in het beheren van horeca- en verblijfslocaties. Met de roots in Zeeland, ligt de focus op locaties in de Zuidwestelijke Delta. Een gebied met zeer aantrekkelijke toeristische mogelijkheden.

Ambitie en vakkennis zijn kernwoorden in de bedrijfsvoering van Onilio. Deze ambitie zal zich in de komende jaren vertalen in een aantal schitterende nieuwe locaties en projecten. Onilio streeft naar duurzame samenwerkingsverbanden met partners en aanbieders.

We zijn altijd geïnteresseerd in contacten met nieuwe aanbieders en leveranciers en gaan graag het gesprek met u aan over samenwerking. 

sf2021-residentie-vliss-7-min
sf2021-residentie-vliss-17
sf2021-residentie-vliss-2-min

Daarom kiest u voor Onilio!

Video afspelen

Van een glimlach achter de receptie, tot een perfect verzorgde kamer. De puntjes op de ‘i’ en alles goed geregeld voor uw verblijf. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar achter de schermen vereist dit vakmanschap en professionaliteit. Dat is waar ONILIO voor staat.

Met een team van ervaren horeca-professionals staan we voor u klaar.  We ontvangen u in een ongedwongen en gezellige sfeer en doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken. Met veel zorg en liefde beheren we hotels, appartementencomplexen en vakantieparken in Zuid-West Nederland.Beheer van uw hotel-locatie

U zoekt een exploitant voor uw hotel-locatie die het volledige dagelijks beheer voor u verzorgt? Onilio gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Met ons ervaren team gaan we graag aan de slag met uw locatie. Of het nu om een bestaand bedrijf of en nieuw te ontwikkelen concept gaat; onze kennis versterkt uw rendement. 

 

Complete exploitatie appartementencomplex

Op de Boulevard in Vlissingen beheren we voor een collectief aan eigenaren een beeldbepalend project: Strandappartementen De Gulden Stroom. Geopend in 2002 en het complex bestaat uit 56 appartementen en 2 penthouses. Veel appartementen zijn gekocht als belegging of investering door de uitstekende verhuurmogelijkheden.

Voor de eigenaren gaan we voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Inmiddels heeft ONILIO zich bewezen op een aantal top-locaties in Zeeland en de regio Antwerpen. En we zijn ambitieus: graag gaan we in gesprek over de mogelijkheden van uw project, object of locatie. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy*